Grup de criança de 0-12m

A La caseta de l’arbre creiem fermament en la necessitat de fer xarxa i tribu quan esdevenim família, trobar persones afins a la nostra manera d’entendre la criança i amb qui compartir, estar i ser.

Per aquest motiu formem els Grups de criança. Aquests consten de 6 sessions, reunint-nos setmanalment, per exposar dubtes i pors, aprendre i reflexionar al voltant d’una criança respectuosa i conscient.

Aquest grup es reunirà els dijous de 10-11:30h, amb famílies de criatures de 0-12m.

Comencem el 25 d’abril i acabem el 30 de maig.

Preu especial primer grup de criança: 85€. Els següents grups tindran un preu de 95€.

Sessió 1:. Benvinguda i presentació del Grup de criança, amb sessió de masatge infantil anti-còlics i estrenyiment. Benvingudda i presentació amb Vicky i Anna (sòcies-treballadores de La caseta de l’arbre) i sessió de masatge amb l’Anna (educadora de masatge infant per AEMI).

Sessió 2: Lactància. Compartirem dubtes, pors i necessitats, parlarem de l’etapa en la que es troba cadascuna i donarem espai per fer consultoria si s’escau. A càrrec de l’Anna (assessora de lactància).

Sessió 3: Joc i moviment. Prendrem consciència de com ens dirigim als infants, tant física com verbalment i com intervenim en el seu joc i el seu moviment. A càrrec de Vicky (Tècnica en Educació Infantil, vetlladora i directora de lleure)

Sessió 4: Introducció al Baby-Led Weaning. Què és i en què consisteix exactament el BLW? Com oferir els aliments? Si dono puré és BLW? Com començar? A càrrec de l’Anna (assessora de lactància formada en AC i BLW).

Sessió 5: Vincles familiars. A partir d’una dinàmica de caràcter introspectiu es convida a ls participants a fer un viatge pels diferents moments de la seva vida: filla, néta, parella… i ara mare. A càrrec de Gemma G. Bernal (educadora social especialitzada en pèrdues i dol, acompanyant en els diferents cicles personals i familiars.

Sessió 6: Dia de tancament i comiat. Amb Vicky i Anna (sòcies-treballadores de La caseta de l’arbre).

Una vegada començat el cicle, no es podrà cancel·lar la inscripció ni es retornarà la part proporcional de les sessions a les que no s’assisteixi, ja que es procura crear un grup estable.

  • Data : 25/04/2024 - 30/05/2024
  • Hora: 10:00 - 11:30 (Europe/Madrid)
  • Data límit : 24/04/2024 12:00
  • Seu : La caseta de l'arbre (Raval Jesús 32, Reus)

Data Límit D'Inscripció Caducat!!

Esdeveniments relacionats

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Tornar a Dalt