ASSESSORAMENT I LLOGUER DE PORTA-NADONS

La caseta de l’arbre ofereix un bon assessorament en l’ús dels diferents porta-nadons ergonòmics. Expliquem l’adequació dels diferents porta-nadons a cada cas concret i ensenyem a utilitzar-los de manera correcta.

Tot i que cada vegada portar el nadó a sobre és la forma més natural de criar un infant, molts pares no en coneixen els beneficis. Existeixen varis tipus de porta-nadons (fulards, bandoleres, pouches, mei tais, motxilles ergonòmiques i motxilles convencionals) de diferents fabricants al mercat. Tanta varietat confon als pares.
Les instructores fem entendre les necessitats d’un nadó recent nascut i la base del seu desenvolupament físic. A més, ajudem als pares a trobar el porta-nadons adequat a la situació familiar i practicar la manera de col·locar-se’l amb el seu nadó.

ASSESSORIA DE LACTÀNCIA

La lactància materna no sempre és fàcil: mites, cultura del biberó i falta de recolzament, clivelles, mastitis, etc. A La caseta de l’arbre t’oferim un assessorament gratuït per a que tinguis una lactància exitosa i plaent.

Estadísticament, les dones que han assistit a grups de lactància han tingut un major nombre de lactàncies exitoses i durant més temps. Un bon assessorament, recolzament i reunir-te amb altres mares que estan passant pel mateix que tu seran una bona base per aconseguir la lactància que desitges.
És per això, que posem a l’abast de les nostres clientes un Grup de lactància. A més, si teniu qualsevol dubte sobre l’alletament podeu passar per la botiga i preguntar per l’Anna, la nostra assessora, i us resoldrà les preguntes que pugueu tenir sense cap compromís.

SERVEI DE DOULA

La doula és una dona, formada i especialitzada en la maternitat, que acompanya la mare i la família durant l’embaràs, el part i el postpart. La caseta de l’arbre us posa a l’abast la possibilitat de quedar gratuïtament amb una Doula de confiança per parlar sobre què busqueu i què us pot oferir i, si us enteneu, continuar la relació contractant els seus serveis.

Què és una Doula?
Una Doula és una dona, formada i especialitzada en la maternitat, que acompanya la mare i la família durant l’embaràs, el part i/o el postpart. La Doula està al costat de la mare de forma incondicional, escoltant-la i donant-li recolzament físic, logístic i emocional. El paper de la Doula és acompanyar sense intervenir, sense opinar i, sobretot, sense jutjar.
La Doula està preparada i formada per indicar a on i a qui s’ha d’acudir per resoldre tots els dubtes que van sorgint durant l’embaràs, part i postpart. Facilita el coneixement del ventall de possibilitats existents però sempre serà la família qui esculli el camí a seguir.

Quan comença la feina de la Doula?
La Doula pot acompanyar la mare des de l’embaràs fins al postpart, per tant, es pot contactar amb ella tant abans com després del part.
• Durant l’embaràs la doula ofereix recolzament en el plantejament i els preparatius del part i acompanya a la mare en els seus dubtes i inquietuds.
• En el part, la feina de la Doula és la d’acompanyar en silenci i promoure un entorn en que es respectin al màxim les necessitats de la mare. A més de la vessant emocional, pot ser una figura neutral i de suport per a tot el que es necessiti (logística de cotxes, fotografies, preparatius, menjars, etc.)
• Durant el postpart, la feina de la Doula és ajudar a que les necessitats emocionals i logístiques de la mare i de la família estiguin cobertes. Formada en lactància materna, dóna suport en el postpart immediat i també tardà.

Què us ofereix La caseta de l’arbre?
La caseta de l’arbre us ofereix la possibilitat de quedar gratuïtament amb una Doula de confiança que us explicarà amb detall la seva feina i la seva manera de treballar. Aquesta trobada no us compromet a res i en cas que us interessin els serveis d’una Doula però preferiu conèixer-ne alguna altra, ella mateixa us en facilitarà el contacte.
Si entre la mare i la doula hi ha feeling i es vol continuar amb la relació, la família pot contractar els seus serveis a través de La caseta de l’arbre, o pot demanar que li regalin els seus serveis mitjançant una Llista de naixement, havent la possibilitat de que familiars i amics regalin tot el pack o el número d’hores que vulguin.

Vanessa Callejón
La caseta de l’arbre recomana la doula Vanessa Callejón per la seva professionalitat i bon fer, el seu tracte agradable i el seu compromís amb les mares i famílies.
És Doula formada per l’Associació Mares Doules (primera associació de Doules a Espanya). S’ha format amb professionals de prestigi internacional com Michel Odent, Liliana Lamers, Anaheim Jordan, Imma Sárries, Anna Sanés, Ester Naval, Rosa Jové, Pilar Arlandiz, Blanca Gascó, Gemma Baulies, Clara Vergés, Mª Àngels Claramunt i Laura Núñez, …
A més de Doula, Vanessa Callejón és terapeuta especialitzada en la maternitat. Es educadora de massatge infantil i reflexologia podal infantil, fa tallers per a pares i cercles de dones. Resideix a Tarragona.

GRUP DE CRIANÇA

A La caseta de l’arbre creiem en la necessitat de crear un espai on famílies puguin venir i reunir-se, compartir experiències, pors, intercanviar informacions que ens puguin interessar, fer caliu, fer pinya. Fer tribu.

Periòdicament ens reunim a La caseta de l’arbre un grup de ma/pares per parlar sobre els temes que ens preocupen de la criança, consultar-nos dubtes i, en definitiva, fer tribu per sentir-nos més sostinguts en la criança dels nostres fills en una societat cada cop més individualitzada.
L’aforament és limitat, pel que cal inscripció prèvia.

ASSESSORAMENT EN BOLQUERS DE ROBA

Els bolquers de roba, tot i que cada cop és més habitual en les cases amb nadons, encara són prou desconeguts i generen molts dubtes en aquells que es plantegen sortir dels bolquers d’un sol ús.
Identificar les nostres necessitats i les del nostre nadó és clau a l’hora d’escollir el bolquer de roba que volem pel nostre fill/a.

A La caseta de l’arbre hem rebut formació específica en bolquers de roba, pel que us podrem explicar els diferents tipus que hi ha al mercat, us ajudarem a identificar quin us convé segons les vostres necessitats i us resoldrem els dubtes que us puguin sorgir, tant abans de comprar-los com en la post-venda.

Loading...