ASSESSORAMENT I LLOGUER DE PORTA-NADONS

COVID-19 : És necessari demanar cita prèvia per a l’assessorament de porta-nadons enviant un correu a info@lacasetadelarbre.cat

La caseta de l’arbre ofereix un bon assessorament en l’ús dels diferents porta-nadons ergonòmics. Expliquem l’adequació dels diferents porta-nadons a cada cas concret i ensenyem a utilitzar-los de manera correcta.

Tot i que cada vegada portar el nadó a sobre és la forma més natural de criar un infant, molts pares no en coneixen els beneficis. Existeixen varis tipus de porta-nadons (fulards, bandoleres, pouches, mei tais, motxilles ergonòmiques i motxilles convencionals) de diferents fabricants al mercat. Tanta varietat confon als pares.
Les instructores fem entendre les necessitats d’un nadó recent nascut i la base del seu desenvolupament físic. A més, ajudem als pares a trobar el porta-nadons adequat a la situació familiar i practicar la manera de col·locar-se’l amb el seu nadó.

ASSESSORIA DE LACTÀNCIA

A La caseta de l’arbre oferim el servei d’assessorament en lactància per poder optar a informació actualitzada i solucionar possibles inconvenients que us pugueu trobar, així com resoldre dubtes.

Creiem que aquest servei ha d’estar a l’abast de tothom. Per això, per aquests assessoraments es cobra la voluntat, posant en valor la informació rebuda i el que cadascú es pugui permetre.

Per l’assessorament és necessària cita prèvia, la podeu demanar enviant un correu a info@lacasetadelarbre.cat

Estadísticament, les dones que han assistit a grups de lactància han tingut un major nombre de lactàncies exitoses i durant més temps. Un bon assessorament, recolzament i reunir-te amb altres mares que estan passant pel mateix que tu seran una bona base per aconseguir la lactància que desitges.
És per això, que posem a l’abast de les nostres clientes un Grup de lactància. A més, si teniu qualsevol dubte sobre l’alletament podeu passar per la botiga i preguntar per l’Anna, la nostra assessora, i us resoldrà les preguntes que pugueu tenir sense cap compromís.

GRUP DE CRIANÇA

A La caseta de l’arbre creiem en la necessitat de crear un espai on famílies puguin venir i reunir-se, compartir experiències, pors, intercanviar informacions que ens puguin interessar, fer caliu, fer pinya. Fer tribu.

Periòdicament ens reunim a La caseta de l’arbre un grup de ma/pares per parlar sobre els temes que ens preocupen de la criança, consultar-nos dubtes i, en definitiva, fer tribu per sentir-nos més sostinguts en la criança dels nostres fills en una societat cada cop més individualitzada.
L’aforament és limitat, pel que cal inscripció prèvia.

ASSESSORAMENT EN BOLQUERS DE ROBA

Els bolquers de roba, tot i que cada cop és més habitual en les cases amb nadons, encara són prou desconeguts i generen molts dubtes en aquells que es plantegen sortir dels bolquers d’un sol ús.
Identificar les nostres necessitats i les del nostre nadó és clau a l’hora d’escollir el bolquer de roba que volem pel nostre fill/a.

A La caseta de l’arbre hem rebut formació específica en bolquers de roba, pel que us podrem explicar els diferents tipus que hi ha al mercat, us ajudarem a identificar quin us convé segons les vostres necessitats i us resoldrem els dubtes que us puguin sorgir, tant abans de comprar-los com en la post-venda.

Loading...