En èpoques de rebre diversos regals i detalls pels infants no sempre és fàcil gestionar la qualitat, la quantitat o simplement el que els fa falta.

Per això, La caseta de l’arbre us vol donar un cop de mà. Us oferim la possibilitat d’escollir prèviament allò que voleu pels vostres infants i així, facilitar la feina a familiars i amics a l’hora de fer-vos un regal.

NAIXEMENT

Tant per la mare com pel nadó trobareu una gran varietat de productes per escollir: roba de lactància, primeres joguines, porta-nadons, cosmètica natural, bolquers, etc. Si tens dubtes sobre què pots necessitar, t’assessorem.

ANIVERSARI

Cada infant és únic i té els seus propis gustos o preferències i aquests també poden canviar segons el moment vital en el que es trobi. Vosaltres com
a pares sabeu millor que ningú què l’il·lusiona i podeu facilitar la tasca d’escollir el regal idoni a familiars i amics.

NADAL

Els nadals són èpoques d’allaus de regals i sovint és difícil gestionar-los com ens agradaria. Una llista facilita la feina i evita excessos i joguines innecessàries.

Loading...