Presentació “Mi parto robado” amb Nahia Alkorta

“Mi parto robado” es un impresionante relato en primera persona sobre un parto que salió mal, una disputa legal de película y por qué debemos reivindicar el derecho a un parto digno.

Nahia Alkorta va ser víctima de violència obstètrica. Va patir transtorn per estrès postraumàtic. Va presentar una demanda que va recórrer totes les instàncies judicials sense ser escoltada. Però el Comitè per a la Eliminació de la Discriminació Contra la Dona de la ONU li va donar la raó i va instar a Espanya a adoptar mesures per erradicar la violència obstètrica.

«Un libro clave para entender la violencia obstétrica. Madres, padres, profesionales, ¡leedlo, por favor!». Dra. Ibone Olza, psiquiatra perinatal

Les inscripcions realitzades seran per persona adulta. En cas d’assistir amb criatures, poseu-ho a comentaris al realitzar la inscripció indicant l’edat. Eviteu venir amb cotxets i prioritzeu l’ús de porta-nadons per una qüestió d’espai..

  • Data : 02/05/2024
  • Hora: 17:30 - 19:00 (Europe/Madrid)
  • Data límit : 02/05/2024 12:00
  • Seu : La caseta del 'arbre (Raval Jesús 32, Reus)

Data Límit D'Inscripció Caducat!!

Esdeveniments relacionats

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Tornar a Dalt