• La nova versió de l'Abric  de porteig Momawo 4 en 1 és un complement de porteig i embaràs ideal per a les èpoques més fredes. És un abric d'alta qualitat, amb un teixit softshell impermeable, molt lleuger i amb un disseny modern. Inclou dos inseribles adaptables per a cobrir totes les etapes de la maternitat: embaràs, porteig (davant i enrere) i per a utilitzar-lo com un abric "normal", ideal per al teu dia a dia. Aquests són els usos de l'abric Momawo 4 en 1: 1. Abric normal: bonic abric per a usar en el teu dia a dia. 2. Abric pre-mamà: durant l'embaràs. Consta d'un inserible especial per a lluir la bonica panxa, que s'afegeix a l'abric fàcilment amb unes cremalleres. Amb les gomes disponibles en l'inserible pots ajustar l'abric al creixement de la panxa. 3. Com a abric de porteig davant: consta d'un altre inserible específic per a portejar que s'afegeix a l'abric amb unes cremalleres i permet que portador i bebè vagin perfectament abrigats. 4. Com a abric de porteig a l'esquena: el mateix inserible per a portejar davant es pot col·locar a l'esquena i, així permetre portejar enrere sense deixar d'anar ben abrigats.
  • Abric d’embaràs i porteig amb múltiples possibilitats. Es pot portar com abric normal, durant l’embaràs i per portejar davant o darrere. A més a més inclou un coll desmuntable per no passar fred sense molestar al bebè portejat. Abric molt versàtil, modern i funcional.
  • Abric d'embaràs i porteig amb múltiples possibilitats. Es pot portar com abric normal, durant l'embaràs i per portejar davant o darrere. A més a més inclou un coll desmuntable per no passar fred sense molestar al bebè portejat. Abric molt versàtil, modern i funcional.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Tornar a Dalt