• Basat en la pedagogia Waldorf, aquest calendari manipulatiu ajudarà a comprendre el pas del temps i les estacions de l'any als infants. Apte a partir de l'any, es recomana a partir dels 4 anys aprox. Disponible en català o castellà.
  • Saps seguir la pista d'un coiot? I reconèixer la petjada d'un elefant? Demostra la teva traça emparellant cadascun dels 25 animals amb la petjada que li correspon. Guanya qui aconsegueix fer més parelles! A partir de 4 anys. Joc disponible en català i en castellà.
  • El cercle

    12.50
    El conte per trobar-nos en la diferència. La Rosa, una mestra d’escola, veurà com, sovint, apareixen conflictes entre els seus alum- nes, derivats del malestar i les emocions que porten cadascun d’ells. Per tal de que tornin a connectar entre ells i vegin que tenim més punts en comú dels que ens pensem, els proposa el joc del cercle. “El Cercle” és un conte per tractar la diferència com una cosa natural i inherent a la vida, així com el conflicte. En comptes de veure-ho com una cosa negativa, us convidem a veure-ho com una oportunitat de créixer i aprendre a relacionar-nos.   Llibre disponible en català i en castellà.
  • La Clara ha perdut el somfriure i no entén molt bé el perquè. Sent que una ombra la segueix. Una ombra que cada cop es fa més gran. La Clara sap que li passa alguna cosa, però no troba les paraules per expressar-ho. Elisenda Pascual i Martí psicòloga especialitzada en infància i acompanyament familiar, aconsegueix transmetre a través d'aquest conte el malestar i la confusió que viuen els infants de les víctimes d'abusos sexuals per persones de la seva confiança. Una història senzilla i plena de matisos que busca ajudar els adults a explicar als més petits com prevenir l'abús sexual infantil. Disponible en català i castellà.

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Go to Top