• ¡Esgotat!
    La Clara ha perdut el somfriure i no entén molt bé el perquè. Sent que una ombra la segueix. Una ombra que cada cop es fa més gran. La Clara sap que li passa alguna cosa, però no troba les paraules per expressar-ho. Elisenda Pascual i Martí psicòloga especialitzada en infància i acompanyament familiar, aconsegueix transmetre a través d'aquest conte el malestar i la confusió que viuen els infants de les víctimes d'abusos sexuals per persones de la seva confiança. Una història senzilla i plena de matisos que busca ajudar els adults a explicar als més petits com prevenir l'abús sexual infantil. Disponible en català i castellà.
  • Emparella el mascle i la femella de 25 espècies d'aus de tot el món en aquest preciós joc de memòria il·lustrat. Per jugar-hi, col·loca les targetes cap per avall i intenta recordar on es troba la parella corresponent. Aconsegueix més parelles que el teu oponent per guanyar! Amb un munt d'espècies: l'òliba comuna, la mallerenga blava, l'estruç, el guacamai... Aquest joc tan divertit i educatiu és el regal perfecte èr als amants de les aus de tot el món. A partir de 6 anys. Joc disponible en castellà i en català.
  • Basat en la pedagogia Waldorf, aquest calendari manipulatiu ajudarà a comprendre el pas del temps i les estacions de l'any als infants. Apte a partir de l'any, es recomana a partir dels 4 anys aprox. Disponible en català o castellà.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Go to Top