Avui a La caseta de l’arbre estem de celebració: fa 1 any reobríem la botiga en un lloc nou, amb una imatge renovada i amb moltes ganes de fer moltes coses!

Ha estat un any de no parar, on hem crescut com a botiga i com a mares:
Hem augmentat el nombre i varietat de xerrades, coneixent altres professionals dels que hem pogut aprendre molt; l’oferta de productes també ha augmentat, ampliant el rang d’edat i afegint encara més productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient; hem fet una web, una botiga online i aquest mateix bloc; hem realitzat formacions per a oferir-vos un millor servei; i cada cop sou més els i les que ens coneixeu, donant-nos suport a través de les xarxes o comprant tant a la botiga física com online. No ens podem queixar pas!

 

L’Anna fent els cartells exteriors de La caseta de l’arbre

 

Què volem fer aquest nou any que encarem? Primer de tot sabem que encara hi ha molta feina a fer i seguirem treballant al dia a dia amb força i il·lusió. Així que seguirem buscant nous productes que encaixin amb la nostra manera de veure la criança, organitzarem més xerrades que siguin del vostre interès. Però volem mantenir algunes coses: Escoltar les vostres necessitats, saber què us inquieta com a famílies i buscar com podem ser un suport en aquest camí de criar; volem que La caseta de l’arbre sigui la vostra caseta, amb les portes obertes, un lloc amb caliu, on trobar-se amb altres famílies que vibren en la mateixa línia que vosaltres, on us sentiu a gust i amb la confiança per quedar-vos a alletar als vostres fills, xerrar una estona amb nosaltres, canviar el bolquer o prendre una infusió mentre escolteu una xerrada. Aquesta és La caseta que ens esforcem a construïr dia rere dia i el nostre veritable objectiu.

 

La caseta de l’arbre fa 1 any

 

No podem acabar aquesta reflexió d’aniversari sense agraïr, perquè hi ha molt i molta gent a qui agraïr: a les nostres famílies, que han estat un recolzament bàsic en tants aspectes d’aquesta aventura; als professionals amb els que treballem cada dia i que ens faciliten la feina; a tots i totes les col·laboradores que hi posen il·lusió en cada taller i xerrada que organitzem de manera conjunta; a qui assistiu a les xerrades, perquè si no vinguéssiu, no les podríem fer; i, sobretot, sobretot, volem llençar un AGRAÏMENT majúscul als clients i clientes que veniu i compreu a la botiga, que ens compreu online, que ens seguiu a les xarxes i compartiu les nostres publicacions, que feu difusió de les nostres activitats…. sou moltes aquestes persones, i ens sentim acollides per tots vosaltres i, és ben cert, sense vosaltres no estaríem en el punt que ens hi trobem.

Un afectuós agraïment al bo d’en Gerard, sense tu no estaríem aquí 😉

 

Agraïm a La Simona que ens alimentin tan bé.