Carregant Esdeveniments

La Disciplina Positiva és una filosofia i forma de vida que, basada en el respecte mutu, ens ensenya a educar utilitzant a la vegada fermesa i afecte sense necessitat de crits, premis, càstigs o amenaces.

A través d’ella podem aconseguir comprendre i connectar amb els infants, aconseguint que es millori l’ambient a casa perquè enten què hi ha darrere dels comportaments, com utilitzar llenguatge per guanyar-nos als infants i aconseguir la seva cooperació. No aprenem a manipular als infants, aprenem a respectar les seves individualitats personals i a veure la família com un equip que s’equivoca, aprèn i evoluciona.

¿EN QUÈ CONSISTEIX UN TALLER PRESENCIAL DE DISCIPLINA POSITIVA?

Sense cap mena de dubte, els tallers presencials suposen un abans i un després. No deixen indiferent a ningú. Són tallers que ens permeten aprendre d’una forma vivencial i interactiva.

A l’utilitzar dinàmiques i ser majoritàriament pràctics, els adults arribem a posar-nos en la pell dels nostres fills/filles/nèts/alumnes… és a dir, a la pell de la infantesa.

Hi han algunes dinàmiques que són realment reveladores i ens remouen infinitament, ajudant-nos a adonar-nos d’on necessitem posar el focus.

A més, compartir aquestes hores amb altres famílies ens ajuda a prendre consciència que no estem sols en aquesta aventur