Carregant Activitats

Les emocions dels nens són intenses i als pares, ens cal saber com acompanyar aquests moments de tensió quan apareix ràbia, por, frustració intensa, vergonya o gelosia, per citar només algunes emocions. Què podem fer per ajudar-los a comprendre i a canalitzar el que senten, per arribar a poder-se expressar d’una forma assertiva? Com gestionar les nostres pròpies emocions quan les seves ens remouen? En aquesta conferència es parlarà de ràbia, de por, de gelosia, de felicitat, de tristesa, etc.

Una conferència adreçada a mares i pares amb fills de totes les edats, i a qualsevol persona (tingui fills o no) que vulgui comprendre les seves pròpies emocions i les dels altres.

A càrrec de Míriam Tirado, consultora de criança conscient, periodista i mare.

 

Recomanem que en la conferència no hi hagi nens que no siguin lactants, perquè la xerrada es pugui desenvolupar sense sorolls i distraccions, respectant les necessitats bàsiques dels nens (moviment i joc lliure), i de totes les persones que han assistit a la conferència.

En cas d’assistir amb infants demanem evitar venir amb cotxet per qüestions d’espai.

Tiquets

27 available
Entrada individual15.00Es recomana assitir sense infants. No es retornaran els diners en cas de cancel·lació per part del comprador. Sí es retornaran els diners en cas de cancel·lació per part de l