Carregant Activitats

Dissabte 30 de Novembre 10:30h-13:30h

XERRADA “ACOMPANYEM LA POR I LA TRISTESA”

Comprendre el sentit i funcionament de les emocions.

Acceptar i acollir el sentiment de l’infant, evitar la negació i la fugida del dolor. La funció del vincle afectiu

La tristesa: el sentit del plor i el riure; les llàgrimes netegen l’ànima; la importància del temps en un procés de dol; el plor sanador i el plor circular.

La por: pors més comunes en infants; recursos per ajudar a travessar i integrar les pors.

Dissabte 30 de Novembre 15:30h-18:30h

TALLER “EXISTEIXEN ELS REIS MAGS?”

Com explicar el Nadal als infants mantenint la màgia i la il·lusió i oferint la veritat. Què passa quan intentem convèncer als infants que una fantasia és la realitat. Quin efecte a curt i llarg termini tenen els enganys i com això afecta el vincle entre l’infant i l’adult.

Com gaudir de la fantasia dels infants sense generar malentesos. Crear conjuntament tradicions i celebracions familiars.

 

A càrrec de Pas d’Infant.

Preu: 25€/persona 1 xerrada · 40€/persona 2 xerrades

Places limitades, necessari inscripció prèvia.

Tiquets

30 available
Entrada "Acompanyem la por i la tristesa"25.00No es retornarà l'import de la compra en cas de cancel·lació per part del comprador. Si el motiu de la cancel·lació és per part de l'organització sí que es farà la devolució. Xerrada NO RECOMANADA per infants.
30 available
Entrada "Existeixen els Reis Mags?"25.00No es retornarà l'import de la compra en cas de cancel·lació per part del comprador. Si el motiu de la cancel·lació és per part de l'organització sí que es farà la devolució. Xerrada NO RECOMANADA per infants.
30 available
Entrada per les dues xerrades de Pas d'Infant45.00No es retornarà l'import de la compra en cas de cancel·lació per part del comprador. Si el motiu de la cancel·lació és per part de l'organització sí que es farà la devolució. Xerrada NO RECOMANADA per infants.