“Prevenció d’abusos en infants” amb Elisenda Pascual i Martí

Parlar d’abusos és complicat i desagradable. Tot i així, tenir eines per a un bon acompanyament i prevenció pot ajudar molt als infants a tenir recursos per la seva vida.

L’Elisenda Pascual i Martí és psicòloga, psicoterapeuta i escriptora. Fundadora i directora d’Acompanyament Familiar. Co-creadora, coordinadora i supervisora de projectes d’Educació Viva. Autora dels contes “L’Ombra de la Clara” – un conte per la prevenció d’abusos en infants- i “On és el tiet?” -un conte per explicar la situació de privació de llibertat; a més dels llibres “Criar y jugar” i “Maternitat invisible”.

A més, l’Elisenda ha estat assessorant i fent de terapeuta a la sèrie Això no és Suècia, la qual si encara no l’heu vist us la recomanem molt

Xerrada dirigida famílies, educadores i a qualsevol persona que es relacioni amb infants.

Aquesta xerrada no és apta per infants, per lo que criatures no lactants no podran assistir-hi. En cas de venir amb nadons, demanem dins el possible evitar venir amb cotxet i fer us dels porta-nadons per raons d’espai.

No es retornaran els diners en cas de no poder assistir. En cas de cancel·lació per part de la organització, els diners seran retornats.

  • Data : 09/04/2024
  • Hora: 18:00 - 19:30 (Europe/Madrid)
  • Data límit : 09/04/2024 12:00

Registration Deadline Expired!!

Esdeveniments relacionats

Criança respectuosa Esdeveniments
Criança respectuosa Esdeveniments
Esdeveniments Taller

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Go to Top