Encetar un bloc sempre provoca cert respecte. És com començar una llibreta o una agenda nova: tantes possibilitats, totes elles desconegudes i per descobrir, sabent abans de que succeeixin que de ben segur ens deixaran una petjada en la nostra particular història.

Aquest bloc pretén ser un punt de reunió, sent una extensió virtual de la botiga física La caseta de l’arbre.

Per als que no conegueu la botiga física, us expliquem una mica què és i què hi fem:
La caseta de l’arbre és una petita botiga al cor de Reus, on hi venem tot de productes per una criança natural i ecològica: porta-nadons ergonòmics, bolquers de roba, joguines de fusta i de proximitat, roba de lactància i infantil, cosmètica natural, contes alternatius, llibres de criança i accessoris tan per la mare com pels infants. Tanmateix, no ens quedem només amb lo tangible, i oferim també serveis com assessorament personalitzat en porta-nadons i bolquers de roba, lloguer de porta-nadons, assessoria en lactància materna i cedim el nostre espai al grup de criança de La caseta. Per si us sembla que ens quedem curtes, també organitzem xerrades i tallers de la mà de diferents professionals que siguin d’interès per les famílies: alimentació, massatge infantil, lactància, conta-contes, etc.

Ja us podeu fer una idea de quin tarannà tenim i quin és el nostre objectiu tant física com virtualment: ser un punt de reunió, un lloc on aprendre els uns dels altres, on resoldre dubtes, on assabentar-nos d’allò que ens importa i preocupa com a ma/pares interessats en una criança respectuosa amb els infants i el medi ambient. Una idea amb la que ens identifiquem, resumint, és amb la de fer tribu.

Creiem que només sent primer nosaltres conscients (de l’ecologia; de la gestió d’emocions; de la convivència; el respecte a un mateix, als altres i a la natura) criarem infants conscients mitjançant l’exemple, que en el dia de demà, ens faran el relleu.

Per això, procurem que fins el mínim detall sigui escollit amb un sentit, que sigui una excusa perfecta per explicar als nostres fills i filles el perquè d’un raspall de dents de bambú biodegradable i no un de plàstic, que un conte aporti molt més que una estona d’entreteniment o que una joguina ajudi a desenvolupar aquests caparrons pensants o, perquè no?, els faciliti expressar les seves emocions.

Sabem que és molt més fàcil crear caliu en viu i directe, així que el que ens proposem amb aquest bloc no és una missió fàcil. Tot i així, ens esforçarem per a que les entrades us resultin interessants, d’aquelles que quan veus que n’hi ha una nova, vagis corrents a veure què hi diuen.

Ja sigui per aquí o si ens visiteu a la botiga física, esperem que us hi sentiu com a casa i que aportem quelcom enriquidor per aquest món on us heu submergit tan complex, el de la criança.

Anna i Sandra.