• Flydance

  34.95
  FLYDANCE, una petita estrella flotant capaç d'evitar obstacles i que podràs fer ballar amb les teves mans. FLYDANCE detecta les teves mans i sense necessitat de tocar-la la podràs dirigir on tu vulguis. Posa-la en ON i llança-la, automàticament quedarà suspesa en l'aire. Sorprenent! Incorpora sensors infrarojos que controlen la distància als objectes i al teu cos. Simplement acostant la teva mà, el teu peu o qualsevol part del cos Flydance es desplaçarà seguint la direcció que li marquis. Juga sol o amb amics passant-la d'un extrem a un altre de l'habitació o entre les teves mans. Inventa't divertits moviments o fes carreres amb una altra Flydance. Els seus sensors també eviten obstacles i permet jugar en qualsevol habitació. Té programats 2 moviments que en ordenar-los amb la posició de les teves mans farà una tombarella o un vol orbital al teu voltant. Segura i fiable. FLYDANCE si detecta que puja massa d'altura baixa lentament perquè sempre estigui al teu abast i si per algun motiu toqués algun altre objecte, es deté automàticament. El seu disseny protegeix les seves 4 hèlixs i protegeix que els dits no puguin tocar-les.
 • ¡Esgotat!
  Ideal com a material per la panera dels tresors. Utilitzar sempre sota supervisió d'un adult.
 • Cistella de jute 100% biodegradable, reciclable i de comerç just. Ideal per enmagatzemar objectes del joc heurístic, com la cistella dels tresors o per endreçar diferents joguines de les criatures.
 • ¡Esgotat!
  Plat amb compartiments de bambú i amb ventosa de silicona per a que no es desenganxi de la taula. La ventosa és intercanviable amb altres plats. Apte des dels 6 mesos.
 • Bol de bambú i silicona amb ventosa per a que no es desenganxi de la taula. La ventosa és intercanviable entre plats. Apte a partir de 6 mesos
 • ¡Esgotat!
  Joguina artesanal. El mànec està fet amb fusta de faig i la corda de cotó. Edat recomanada: +6 anys
 • Joguina artesanal feta amb fusta de faig, pintada per un dels costats amb colors pastel. Edat recomanada: +6 anys

atencion-cliente

Atenció al client:

977 07 32 78

enviament-gratuit

Enviament gratuït

a partir de 75 €

devolucion-gratuita

Devolució gratuïta

(14 dies)

pago-seguro

Pagament segur

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ I ESTARÀS SEMPRE AL DIA!

Go to Top